Creatief bewegend leren

Als directeur van een onderwijsinstelling bent u continu op zoek naar onderwijs dat nóg beter aansluit op de natuurlijke behoeften van het jonge kind. LG Dans & Yoga helpt u uw leerlingen al dansend de SLO-doelen voor rekenen en taal te beleven en bezingen.

Dans draagt bij aan de sociaal-emotionele ontwikkeling en aan de ontwikkeling van motoriek, cognitie, creativiteit, denken, samenwerken, communicatie en zelfregulering. Creatief bewegend leren maakt dansend de vertaalslag tussen woorden, begrippen en dans. Door het koppelen van een begrip aan een beweging ontstaat een bewezen beter leereffect.

Onze lessen bieden we speciaal aan voor groep 0 t/m 4 en vinden onder schooltijd plaats. De lessen worden op maat gemaakt en afgestemd op methodes, thema’s en begrippen van uw school.

Ons interview in het Eindhovens Dagblad mét videomateriaal is hier terug te vinden.

Contact

Wat leerkrachten zeggen

“We zijn erg blij dat we met LG Dans & Yoga in zee zijn gegaan om bewegend leren op deze manier aan te bieden. Enthousiaste, kundige dansdocenten, goede communicatie en een fijne samenwerking!”
Anneloe Verhees

Contact

Kenmerken

Effectief leren

Gericht leren op het beklijven van de leerstof

Werkdrukverlaging

We nemen letterlijk de taal- en rekenles over van de leerkracht

Ouderbetrokkenheid

De ouders worden uitgenodigd om een les bij te wonen

Neem contact met ons op

Heb je vragen of wil je graag een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×