Soepel bevallen en ontspannen zwanger

Gefeliciteerd, je bent in verwachting! Misschien herken je jezelf in een aantal van deze vragen: Wil je graag volop genieten van je zwangerschap? Vind je het moeilijk om tot rust te komen of te ontspannen? Zie je op tegen de bevalling? Of lijkt het je gewoon fijn om elke week een vast momentje te hebben voor jezelf en de baby in jouw buik? Wij helpen jou bewust te genieten van je zwangerschap en te vertrouwen op een soepele bevalling.

Naast verschillende ademtechnieken leren we je in deze cursus diverse houdingen tijdens de verschillende fases van je bevalling. Daarnaast helpen we je bij rugpijn of andere ongemakken die kunnen voorkomen gedurende de zwangerschap. Je krijgt duidelijke oefeningen aangereikt die je zelf kunt toepassen tijdens de zwangerschap en het moment dat het kindje zich aandient.

In een speciale sessie met je partner, leren jullie onder andere massagetechnieken, ademtechnieken en het stimuleren van drukpunten die de bevalling bespoedigen. Ook besteden we aandacht aan het geboorteplan. Goed voorbereid en vol vertrouwen de bevalling tegemoet; dat is precies wat deze cursus jou biedt!

DATA 2020:
Sessie 1: Zondag 2 februari 10.00 – De adem
Sessie 2: Zondag 9 februari 10.00 uur – Ruimte creëren en kracht & stabilitei
Sessie 3: Zondag 16 februari 10.00 – De partner
Sessie 4: Zondag 1 maart 10.00 – Relaxatie en ontspanning
Sessie 5: Zondag 8 maart 10.00 – De bevalling en geboorte

De sessies met alleen de vrouw bestaan uit:
– de introductie van het thema
– affirmaties oefenen die bij het thema passen
– gerichte fysieke yoga oefeningen
– ontspanningsoefening

De cursus is toegankelijk en nuchter en het is niet noodzakelijk om yoga-ervaring te hebben. De sessies duren 60 minuten.
De totale kosten zijn €75,- euro.
Je kunt je plekje via deze link reserveren.

Wat cursisten zeggen:

“Ontspanning, tips en ook lekker met elkaar kunnen kletsen.. Wat een fijne cursus! Ons tweede kindje met zoveel meer rust en vertrouwen op de wereld kunnen brengen. Dankjewel!”
Paula en Ronnie

“Het meest waardevol wat ik heb geleerd tijdens deze cursus, is te leren ontspannen en vertrouwen te krijgen in mijn lichaam. Dit is erg belangrijk tijdens de bevalling, maar ook erg fijn in sommige andere situaties in het dagelijks leven.Mijn beide bevallingen zijn vrij snel verlopen. Komt dat doordat ik me zo goed heb mee laten gaan in het hele gebeuren? Zo bijzonder te ervaren wat voor oerkracht je hebt en je zoveel meer kunt dan dat je denkt!”
Karin

“Een hele fijne, laagdrempelige cursus. Echt een momentje voor jezelf in de drukte van alles wat ‘moet’ tijdens je zwangerschap. De les met partner was heel prettig en waardevol. Want hoewel jij het harde werk doet, doe je bevallen echt samen!” Willemijn

 

Neem contact met ons op

Heb je vragen of wil je graag een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×