Team

LG Dans & Yoga opende haar deuren in september 2014. Onze ruim opgezette dans- en yogastudio voldoet aan alle eisen om jou keer op keer een hoogwaardige les te bezorgen. Plezier staat daarbij voorop. Daarnaast vinden we het erg belangrijk dat je je ook daadwerkelijk ontwikkelt.

         “We zien kinderen en volwassenen groeien, opbloeien, versteld staan van hun eigen kunnen en elke les met meer zelfvertrouwen de studio verlaten… En dat is nou precíes waar wij als docenten gelukkig van worden!”

Je docent is afgestudeerd aan de hbo-dansacademie en/of een complete vierjarige yoga-opleiding. Ze is er voor je, en geeft zich elke les 200%. Haar enthousiasme werkt aanstekelijk; ze neemt je mee in jouw moment voor jezelf en biedt je de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen in jouw eigen tempo. Daarbij hanteren we een hoogwaardig programma als basis voor elke les, met voldoende ruimte voor interactie én de aandacht die jij verdient.

Lindsay van de Westerlo

Dans- en yogadocente / Eigenaar

In dans en in yoga laat ik jou je eigen proces doorlopen en breng ik je de techniek met al mijn enthousiasme over. Zowel in de dans als in de yoga werk je met 100% van de mogelijkheden van je lichaam. Respecteer deze grenzen en je eigen gevoel. Dans of doe yoga met geduld, liefde en discipline.

Sanne van Heugten

Dansdocente / Leerkracht P.O.

Het belangrijkste binnen mijn lessen is jou op jouw manier te laten groeien in dans, vol zelfvertrouwen en met veel plezier. Daarnaast richt ik me, binnen het primair onderwijs, op ‘creatief bewegend leren’. Samen ontdekken en leren we taal- en rekenbegrippen op een creatieve en dansante manier.

Emma Strikkers

Dansdocente

Ik vind het belangrijk dat naast heel veel plezier hebben in dans, er ook ruimte is om te groeien en te kunnen blijven leren. Met energieke lessen wil ik anderen net zo laten genieten van dans als dat ik zelf doe!

Maud de Kroon

Dansdocente

In mijn lessen laat ik je optimaal genieten van dans. Energie zorgt ervoor dat er hard gewerkt kan worden, het verlaten van de studio met een kleurtje is dan ook mijn missie. Ik vind het mooi om te zien dat ik elke week opnieuw leer van mijn cursisten en zij van mij. Een prachtige wisselwerking!

Sanne van Toer

Kinderyoga docente

Kinderyoga geeft kinderen een fijn en vertrouwd gevoel, waardoor zij zichzelf kunnen zijn. De yogaoefeningen worden op een creatieve manier overgebracht. Ik vind het prachtig om te zien dat de kinderen de oefeningen ook buiten de les toepassen; voor zichzelf, maar ook thuis en op school.

Neem contact met ons op

Heb je vragen of wil je graag een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×